Spor
08 Şub 2022 21:24 Son Güncelleme: 08 Şub 2022 21:33

Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

Süper Lig'de transferin son gününde Fenerbahçe'de ayrılık yaşanıyor. Fenerbahçe, Sinan Gümüş'ün sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Sarı-lacivertliler ayrılığı resmen açıkladı. Antalyaspor, Sinan Gümüş ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de alınan sonuçlar ile düşme hattına kadar gerilediği gözlemlenen Antalyaspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek, çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Akdeniz ekibi, transfer sezonunun son saatlerinde hareketlilik yaşandı.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Sinan Gümüş ile ilgili Fenerbahçe "2020-21 sezonunda kulübümüze transfer olan Sinan Gümüş’ün sözleşmesi feshedilmiştir." açıklamasında bulundu. Fenerbahçe, Sinan Gümüş'ün sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

ANTALYASPOR DUYURDU

Antalyaspor, Sinan Gümüş ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

2.5 YILLIK İMZA

Antalya ekibi, Fenerbahçe'nin oyuncuyu satması halinde gelecek bonservis bedelinin yüzde 50'sini alacak.

BURADA KÜLLERİNDEN DOĞMUŞTU

Galatasaray'dan Genoa'ya gittikten sonra sadece 3 maçta görev alabilen Sinan Gümüş, 2020'nin Ocak ayında katıldığı Antalyaspor ile adeta küllerinden doğdu. Akdeniz temsilcisi ile 13 maçta 5 gol, 1 asist yapan Sinan, oynadığı futbol ile Süper Lig büyüklerinin ilgisini tekrar kazanmış ve Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

SİNAN GÜMÜŞ'ÜN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon kadroda düşünülmediği için dışarıda tutulan Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertli ekip ile 2020/21 sezonunda 20 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandıran kanat oyuncusu, 1 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.