Spor
12 Eyl 2023 19:39 Son Güncelleme: 12 Eyl 2023 22:44

Fenerbahçe'de 6 numaraya bomba transfer!

Fenerbahçe uzun zamandır uğraştığı 6 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Al-Musrati için Braga ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, Libyalı orta saha Al-Musrati'yi önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Orta saha transferi için uzun süredir uğraş veren Fenerbahçe, transfer döneminin kapanmasına yalnızca üç gün kala Braga'da forma giyen Al-Musrati için anlaşmaya vardı ve bombayı patlattı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde iddialı bir takım kurabilmek için kadrosuna birçok yıldızı katan Fenerbahçe son olarak Braga'dan Al-Musrati ile anlaşmaya vardı. Daha önce Braga'nın kapısını Al-Musrati için iki kez çalan Fenerbahçe, ısrarının meyvesini aldı ve Al-Musrati ile anlaşma sağladı.

Braga'nın, FIFA'dan aldığı ceza nedeniyle piyasa değeri 16 milyon Euro olan Al-Musrati'yi, Fenerbahçe'ye 12 milyon Euro karşılığında satma kararı aldı.

Son prosedürlerin tamamlanmasının ardından Al-Musrati önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek ve kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan resmi imzayı atacak. Bu sezon Braga formasıyla 6 maçta görev alan Al-Musrati 2 gol ve 1 asist üretmeyi başardı.