Spor
08 Eki 2023 21:44 Son Güncelleme: 08 Eki 2023 21:49

Fenerbahçe yıldız ismin üstünü çizdi! Sürpriz golcü geliyor

Fenerbahçe'de, Kasımpaşa maçında sergilediği performansla taraftarın tepkisini çeken Michy Batshuayi'nin ayrılığına artık kesin gözle bakılıyor. Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin yerine devre arasında sözleşmesi sona erecek Jürgen Locadia'yı kadrosuna katacak.

Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek oynadığı 16. resmi maçı da kazanmayı başaran Fenerbahçe'de sonradan oyuna giren ve ortaya koyduğu performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Michy Batshuayi sarı-lacivertli formaya veda etmeye hazırlanıyor.

Kasımpaşa mücadelesinde kullandığı frikik ve kaçırdığı karşı karşıya pozisyonla Fenerbahçe taraftarına saç baş yolduran Michy Batshuayi'nin ayrılığına artık kesin gözle bakılırken, Fenerbahçe'nin gizli hamlesi ortaya çıktı.

Çin Ligi'nde CZ Mighty Lions forması giyen Jürgen Locadia'yı gündemine alan Fenerbahçe 29 yaşındaki oyuncuyu devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Fenerbahçe, CZ Mighty Lions ile sözleşmesi 31 Aralık 2023 tarihinde sona erecek Jürgen Locadia ile anlaşılması halinde bonservis bedeli ödemeyecek. Jürgen Locadia bu sezon 24 maçta görev alıp 7 gol ve 6 asist üretti.