Spor
08 Mar 2024 01:01 Son Güncelleme: 08 Mar 2024 01:03

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde şov yaptı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaştı. Sarı-Lacivertli temsilcimiz, Batshuayi, Jayden Oosterwolde ve Tadic'in attığı gollerle Belçika'dan avantajlı skorlara dönerek turun kapısını araladı.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile kozlarını paylaştı. İsmail Kartal'ın öğrencileri bu zorlu deplasmandan 3-0'lık galibiyetle dönerek avantajı cebine koydu.

BATSHUAYI YİNE ATTI

Kupada en golcü oyunculardan biri olan Michy Batshuayi, Union Saint-Gilloise maçında da rakip fileleri havalandırmayı başardı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ DEVAM EDEMEDİ

Çağlar Söyüncü, sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü yerine Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil oldu.

RÖVANŞTA YOK

Union Saint-Gilloise'de sarı kart gören Mohamed Amoura, Fenerbahçe ile gelecek hafta oynanacak rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

FARK 2'YE ÇIKTI

Temsilcimiz Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde ile farkı 2'ye çıkarttı.

SON DAKİKADA PENALTIDAN GOL

Sarı-lacivertliler mücadelenin uzatma dakikalarında bir de penaltı kazandı. Topun başına geçen Tadic 3-0 yaparak maçın skorunu belirledi.