Spor
02 Oca 2024 08:31 Son Güncelleme: 02 Oca 2024 08:33

Fenerbahçe transferde 3 hedefe kilitlendi!

Fenerbahçe yönetimi Milan'ın satış listesine koyduğu Rade Krunic için İtalya’ya çıkarma yapacak. Sarı lacivertlilerin stoperdeki hedefi ise Stefan Savic ve Çağlar Söyüncü.

Fenerbahçe yönetimi her konuda anlaşmaya vardığı Rade Krunic için İtalya’ya çıkarma yapacak. Sportif Direktör Mario Branco ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, Milan ile Bosna Hersekli oyuncu için masaya oturacak.

Krunic, Milan’ın oynadığı son maçta teknik patron Pioli’ye elini sallayarak, sırtında küçük bir rahatsızlık olduğunu iddia etmiş ve oyuna girmek istememişti. Milan’ın, satış listesine koyduğu Krunic’ten en az 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli beklediği öğrenildi. 

SAVIC'IN MENAJERİNE BONSERVİS ŞARTI
Stoper transferi yapmak isteyen Fenerbahçe’de öne çıkan isim Stefan Savic oldu. 32 yaşındaki Karadağlı oyuncunun temsilcisi Zarko Pelicic ile görüşen Sportif Direktör Mario Branco, sözleşme şartları ve yıllık ücret konusunda prensipte anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, Savic’in Atletico Madrid ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Kanarya’nın listesinde aynı takımdan Çağlar Söyüncü de var. Milli stoperin, Atletico’da süre alamadığı için Fener’e sıcak baktığı belirtiliyor