Polemik & Kulis
17 Haz 2020 09:59 Son Güncelleme: 17 Haz 2020 10:55

Fenerbahçe taraftarının sabrı taştı! ''Ali Koç istifa''

Fenerbahçe’nin başarısından çok girdiği polemiklerle adından söz ettiren Başkan Ali Koç, sonunda taraftarın da sabrını tamamen tüketti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında dün Fenerbahçe ile Trabzonspor Kadıköy Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Fenerbahçe ezeli rakibine 3-1'lik skorlarla mağlup olarak yarı finalde kupaya veda etti. Fenerbahçe’nin Kadıköy Ülker Stadyumu'nda aldığı bu yenilgi aynı zamanda 23 yıldır süren yenilmezlik serisinin sonu oldu.

Ali Koç’un başkanlığında Süper Lig’de tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçiren takım, umudunu bağladığı Ziraat Türkiye Kupası’ndan da elenince taraftar isyan etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir dahil son dönemde hemen hemen herkese saldırmaya başlayan Ali Koç’a karşı taraftarlar sosyal medya üzerinden istifa kampanyası başlattı.

Twitter’da 35 bine yakın tweet atılan Ali Koç hashtag’i bir anda Türkiye’nin de en çok konuştuğu konuların başına yükseldi.

Koç’un iki yıllık başkanlık sürecinde, başarısızlığın kronik bir hale geldiğini tweetlerinde ifade eden taraftarlar, Kadıköy’deki 20 yıllık Galatasaray ve 23 yıllık Trabzonspor yenilmezlik serilerinin bittiğini vurguladı.

Tweetlerde genel olarak Koç’un artık istifa zamanının geldiğinin altı çizildi.

İşte o tweetler’den bazıları: