Spor
18 Şub 2023 19:25 Son Güncelleme: 18 Şub 2023 19:30

Fenerbahçe taraftarının gözü Aubameyang'dayken beklenmedik gelişme!

orge Jesus ile bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isterken, ara transfer döneminde Samet Akaydın, Oosterwolde ve Emre Demir isimleri ile kadrosunu güçlendirmişti. Sarı-Lacivertliler'de taraftarın gözü kulağı Aubameyang transferindeyken, Polonya basınından beklenmedik bir iddia ortaya atıldı.

Bu sezon şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe transfer temaslarını da sürdürürken, şu ana kadar Samet Akaydın, Oosterwolde ve Emre Demir transferleriyle ses getirmeyi başarmıştı.

AUBAMEYANG HEYECANI

Son günlerden Sarı-Lacivertli taraftarları en çok heyecanlandıran isim, Chelsea'de mutsuz olduğu bilinen ve ayrılması beklenen yıldız oyuncu Pierre-Emerick Aubameyang olurken Fenerbahçeli kurmaylar bu isim için hummalı bir şekilde temaslarını sürdürüyor.

TARAFTAR DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Fenerbahçeli taraftarlar dört gözle Aubameyang'dan gelecek iyi haberi beklerken, beklenmedik bir gelişme yaşandı.

FORMAYI UNUTTU

Jorge Jesus'un takımın başına gelmesinden bu yana formayı unutan, ilk yarının son bölümünde kısa sürelerde forma şansı bulabilen Serdar Dursun için çok konuşulacak bir iddia Polonya basınından geldi.

TEKLİF YAPILDI

Buna göre; Polonya Ligi ekiplerinden Rakow, 31 yaşındaki golcü oyuncu için Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğu öne sürüldü.

SICAK BAKIYOR

Haberde, Polonya Ligi'nde liderliğini sürdüren Rakow'un takıma kaliteli bir forvet oyuncusu katmak istediği ve Serdar Dursun'un aranan profil olduğuna yer verildi. Fenerbahçe'de yedek pozisyonuna düşen milli oyuncunun yakın zamanda kulüp değiştirmeye sıcak baktığı belirtildi.