Gündem
22 Haz 2020 09:45 Son Güncelleme: 22 Haz 2020 10:18

Fenerbahçe taraftarından Ali Koç'a büyük tepki! ''İstifa da bir hizmettir''

Geçen sezon son haftalara kadar ‘düşme stresi’ yaşayan, bu sezon da hüsrana uğrayan Fenerbahçelilerin sabrı tükendi: Artık istifa et Ali Koç. #alikoçistifa.

Fenerbahçeli taraftarlar, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Geçen sezon takımı küme düşme potasına getirmesine rağmen arkasında duran Fenerbahçe taraftarı, bu sezon yaşanan fiyaskoya daha fazla dayanamadı ve Başkan Ali Koç’u istifaya çağırdı.

Takım bu sezon 20 yıl sonra Kadıköy’de Galatasaray’a yenilmiş, 23 yıl sonra Trabzonspor'a yine Kadıköy'de boyun eğmiş, dün de Kasımpaşa'ya 2-0’la kaybetmişti.

ALİ KOÇ MEDYASI İŞ BAŞINDA

Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası Ahmet Ercanlar’ın başını çektiği Ali Koç medyası ise sosyal medyada başkana karşı başlatılan öfke patlamasını dindirmek için çabaladı.

Mağlubiyeti kendi pozisyonunda oynamayan oyunculara bağlayan Ercanlar, başkanı ise yine ortaya çıkan bu vahim tablonun dışında tutmak istedi.

Ancak bu tutum sonrası sosyal medyadaki fırtınadan Ahmet Ercanlar da nasibini aldı.

Twitter kullanıcıları Ercanlar’ın bu durumda bile Ali Koç’u savunmasının büyük bir ayıp olduğunu vurgularken; verilen sözlerin tutulmadığını, takımın başına bir hoca dahil bulunamadığını ve başarısızlığın gizlenmek için TFF ve Nihat Özdemir’e saldırıldığını yazdı.

İşte o tweetler: