Gündem
02 Eyl 2012 13:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:05

FENERBAHÇE TARAFTARI HANGİ İSİMLERE MEKTUP YAZDI?

Fenerbahçe taraftarları, Sivas'a giden takımı karşıladı, üç isme birer mektup verdi.

Fenerbahçe, Sivasspor maç için dün özel bir uçakla Sivas’a giderken, havalimanında bulunan bir grup taraftar, Teknik Direktör Aykut Kocaman, Kaptan Alex ve Selçuk’a birer mektup verdi. Kocaman ve Alex’e destek veren taraftar, Spartak Moskova maçında ıslıklanan Selçuk Şahin’in de gönlünü aldı.
 
Ligin üçüncü maçı için Sivas’a giden Fenerbahçe’de son iki maçta sergilediği futbol nedeniyle Cristian kadro dışı kalırken, Kaptan Alex bu kez takıma katıldı. Brezilyalı oyuncunun on birde yer alacağı ifade edildi. Cristian’ın olmaması nedeniyle sarı-lacivertlilerin orta alanında sahaya Selçuk, Mehmet Topuz ve Mehmet Topal üçlüsü ile mücadele edecek. Alex’i on birde sahaya sürecek olan Kocaman, Kuyt ile Sow’u da sahaya sürmeye hazırlanıyor.
Aykut hoca, son Spartak Moskova maçnda ıslıklanan ve protesto edilen Selçuk’a da forma vermeyi planlıyor.
Fenerbahçe kafilesi ile Sivas’a gelen sarı-lacivertli yöneticiler ise bugün bir köy okulunun açılışına katılacak.
Başkan Ilgaz’ın kaleminden
Fenerbahçe’de 3 ayrı dönem başkanlık yapan Faruk Ilgaz’ın, 2009 yılından bu yana Fenerbahçe Dergisi’ndeki köşesinden aktardığı yazılar bir kitapta toplandı. 208 sayfalık kitap, ”Fenerbahçe’de efsane bir başkan: Faruk Ilgaz” adıyla Fenerium mağazalarında satışa sunuldu.

KOCAMAN’A
Son dönemde üzerinizde kimi zaman kasıtlı, kimi zaman da abartılı baskılar oluşturuldu. Biz Fenerbahçe taraftarları, 3 Temmuz sürecinden bu yana sizin o dik duruşunuzu gördükçe, ‘İyi varsınız, iyi ki hocamızsınız’ dedik. Sizin o süreçte yaptıklarınız ve camiaya katkılarınız Fenerbahçe tarihine altın harflerle yazılmış adınız, daha da parlak bir hal almasını sağladı. Size sonsuz destek ve şükranlarımızı sunuyoruz

KAPTAN ALEX’E
Fenerbahçe’nin ve Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncularından birisi oldun. Bizler ne şanslıyız ki seni izleme şansını yakaladık. Babalarımızdan, dedelerimizden duyduğumuz Lefter hikayeleri gibi, bizde çocuklarımıza ve torunlarımıza seni anlatacağız. Bize anlatacak bir efsane tarih bıraktın teşekkürler. Bu sezonda senden çok şeyler bekliyoruz. Motivasyon anlamında da bir an önce üst seviyeye çıkacağına inanıyoruz.

SELÇUK ŞAHİN’E
Sen ıslıklansan da kalbimizdesin. Senden sahada hep daha fazlası isteniyor. Hücuma destek ver Selçuk, defansta kesici ol Selçuk... Ama bizler senin ne denli bir Fenerbahçe emektarı bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Arkandayız.