Spor
25 Eki 2023 19:25 Son Güncelleme: 25 Eki 2023 19:27

Fenerbahçe Süper Lig'i sallayan isimle anlaştı

Devre arasında Michy Batshuayi'nin yerine forvet bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Haji Wright ile el sıkıştı. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 16 gole imza atan Haji Wright, Fenerbahçe'nin teklifini düşünmeden kabul etti.

Forvet bölgesinde Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı dolayısıyla rotasyonda kaliteli bir ismi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Coventry forması giyen Haji Wright ile el sıkıştı.

Michy Batshuayi'nin performansından memnun olmayan ve devre arasında Belçikalı isimle yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla ligi sallayan Haji Wright ile görüştü ve golcü isimden olumlu yanıt aldı.

9 milyon Euro bedelle Coventry'e transfer olan ancak İngiltere macerası umduğu gibi geçmeyen Haji Wright'ın, Fenerbahçe formasıyla yeniden eski günlerine dönmek istediği kaydedildi.

6 milyon Euro değeri olan Haji Wright için devre arasında kulübü Coventry ile de görüşecek olan Fenerbahçe bu transferi uygun bir maliyetle tamamlamayı düşünüyor. Coventry formasıyla bu sezon 13 maçta görev alan Haji Wright, 2 gol ve 2 asist üretti.