Spor
04 Ara 2023 22:02 Son Güncelleme: 04 Ara 2023 22:06

Fenerbahçe, Sivasspor karşısında farklı kazandı!

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, maç eksiğiyle kaptırdığı liderlik koltuğunu Galatasaray'dan geri almak istiyordu. Sivasspor'un tek hedefi ise deplasmandan mutlu dönebilmekti. Fenerbahçe'nin fırtına gibi geçirdiği mücadelede Sivasspor fazla direnç gösteremedi. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş derbisi öncesi rakibini 4-1 mağlup ederek hem liderliği geri aldı hem de derbiye moralli bir şekilde geçiş yaptı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor ile Süper Lig'in 14. haftasında kozlarını paylaştı. Haftanın son maçı olan bu mücadeleye sarı-lacivertli taraftarların ilgisi oldukça büyüktü. Maç boyunca rahat bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak yeniden liderliğe oturdu.

SZYMANSKI PERDEYİ AÇTI

Mücadeleye etkili başlayan sarı-lacivertliler, 17. dakikada Szymanski'nin attığı golle 1-0 öne geçti.

İRFAN CAN'DAN İNANILMAZ GOL

İlk yarının son analarında sahneye çıkan İrfan Can Kahveci, rakibine çalım atıp kaleyi gördü. Yıldız futbolcunun sert şutu ağları buldu ve durum 2-0 oldu.

MANAJ ATTI

51'de sağ kanatta Samu Saiz'in ortasında topu önüne alan Manaj karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

DZEKO SAHNEDE

Sarı-lacivertlilerin yıldız golcüsü Edin Dzeko, 68 ve 76. dakikalarda attığı 2 golle takımını 4-1 öne geçirdi.