Gündem
31 Oca 2021 23:13 Son Güncelleme: 01 Şub 2021 00:16

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'yi böyle duyurdu!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi olan Süper Lig'de transfer döneminin paylaşılamayan yıldızı İrfan Can Kahveci transferinde gülen taraf Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler transferi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu..

Ara transfer döneminde son saatlere girilirken Fenerbahçe'de flaş bir paylaşım geldi. Transferi için ezeli rakibi Galatasaray ile uzun uğraşlar verdiği İrfan Can Kahveci için Başakşehir ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe, Twitter hesabından kahve finacanı emojili bir paylaşım yaparak İrfan Can transferi için göndermede bulundu. 

KAP'A BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertlilerin kasasından bu transfer için 7 milyon euro + KDV çıkacak. Ayrıca 25 yaşındaki oyuncu 11 milyon euronun üstündeki bedelin %20'si Başakşehir'e ödenecek.

İşte sarı-lacivertlilerin KAP bildirimi:

"Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Kulübü Medipol Başakşehir FK ile anlaşmaya varılmıştır.

Medipol Başakşehir FK kulübüne toplam transfer bedeli olarak 7.000.000 Avro+KDV ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak azami 1.000.000 Avro+KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir FK Kulübüne ödenecektir.
Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK 'e ödenecektir.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

"BABAMIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM"
İrfan Can Kahveci: "Ali Koç Başkanımız buraya kadar geldi. Çok teşekkürler. Emre Ağabey'e teşekkürler.Çok heyecanlıyım. Gururluyum. Babamın hayalini gerçekleştirdim."

Emre Belözoğlu: "Bu transferin kahramanı başkanımız Ali Koç'tur. Camiamızın ayakta kalmasının sebebi Ali Koç'tur. Her transferde başroldür. Olmasa başaramazdık."

"FENERBAHÇE ÇOK KONUŞMAZ"
Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Metin Sipahioğlu: "Fenerbahçe çok konuşmaz. 1 kere konuşur, 24 saat sonra da çubuklu formayı giydirir."

FOTOĞRAFLARI SİLDİLER
Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı, gol sonrası yaptıkları kahve sevinci fotoğrafını hesaplarından sildiler. Oğulcan Çağlayan, sosyal medya hesaplarından İrfan Can Kahveci’yi takipten çıkardı!