Spor
01 Tem 2021 22:15 Son Güncelleme: 01 Tem 2021 22:16

Fenerbahçe için Igor Angelovski iddiası! Görüşmeler başladı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin Kuzey Makedonya Teknik Direktörü Igor Angelovski ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Yeni hocasını kısa süre içerisinde açıklaması beklenen Fenerbahçe’de, an itibariyle Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren Igor Angelovski ismi ön plana çıktı.

İTALYAN GAZETECİ AÇIKLADI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Sarı Lacivertli ekibin Makedon teknik adamla resmi görüşmelere başladığını kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Fenerbahçe'nin Paulo Fonseca ve Ralf Ragnick ile temasa geçmediğini vurgulayan Schira, sarı-lacivertlilerin Angelovski'ye 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini belirtti.

 

45 yaşında olan ve kariyerinde 1 kupası bulunan Igor Angelovski, Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren isim oldu.

 

Daha önce Türkiye'den teklifler aldığını açıklayan Igor Angelovski, Kuzey Makedonya'ya EURO 2020'de oynattığı futbolla futbolseverlerin beğenisini kazanmıştı. Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren 45 yaşındaki teknik adamın diğer adaylara göre bir adım önde olduğu gelen haberler arasında.