Spor
10 Mar 2024 21:24 Son Güncelleme: 10 Mar 2024 21:26

Fenerbahçe evinde hata yapmadı!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 yendi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaştı.

PENDİKSPOR İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI
30. dakikada sol kanattan topla gelen Thiam arka direkteki Halil'e ortasını açtı. Topa iyi yükselen Halil fileleri havalandırdı ve Pendikspor'u öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

MERT HAKAN SAHNEDE
59. dakikada Ferdi'nin pasında ceza sahasının solunda topla buluşan Mert Hakan uzak köşeye plasesini gönderdi ve eşitliği sağlayan golü kaydetti.

WELINTON KIZARDI
71'de Welinton, Dzeko'ya yaptığı faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Pendikspor 10 kişi kaldı.

BATSHUAYI ATTI
87. dakikada Fenerbahçe panaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Batshuayi kendi soluna sert bir vuruş yaptı ve topla kaleciyi ayrı köşelere göndererek Fenerbahçe'yi öne geçirdi.

LUSAMBA KIZARDI
90'da Lusamba kırmızı kart ile oyundan atıldı. Osayi'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Lusamba hakemin kararına tepki gösterdiği için ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

FERDİ SAHNEDE
Ön alan baskısıyla topu kazanan Ferdi, Fred ile yaptığı verkaç ile ceza sahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıya pozisyonda hata yapmadı ve topu ağlara gönderdi. Durum 3-1 oldu.

İRFAN CAN FİŞİ ÇEKTİ
Mücadelenin son anlarında Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası dışından attığı golle skoru 4-1 yaparak 3 puanı hanesine yazdırdı.