Gündem
07 Tem 2012 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:53

FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI ALİ ŞEN SOYULDU!

Bodrum'da 30 villa soyuldu. Ali Şen'in sahibi olduğu villadan ateş pahası saati de çalındı..

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi, Yalıkavak Beldesi’nde, aralarında çok sayıda ünlü isme ait 30 villaya giren hırsızlar, para, mücevher ve çok sayıda değerli eşyayı çaldı. Jandarma, hırsızların yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Ali Şen’in Fenerbahçe ’nin 100’üncü yılı nedeniyle 100 adet üretilen 12 bin euro değerindeki saati de çalındı.

Bodrum’un gözde turizm beldesi Yalıkavak’ta son 3 gün içinde aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen, Gaziantep Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Kuveyt Emiri El Sabah’ın oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah, DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir’in de bulunduğu pek çok ünlü isme ait korunan farklı yerlerdeki 30 kadar villadan hırsızlık yapıldı.

Hırsızlar, Fenerbahçe Spor Kulubü eski Başkanı Şen’in villasından içinde yaklaşık 4 bin dolar para bulunan kasa ile Fenerbahçe ’nin 100’üncü Kuruluş yıldönümüne özel olarak 18 karat altın ve safir kristalden yapılan bir kol saati çalındı. Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Kızıl ve DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Demir’in villarından ise tablet bilgisayar, para kasası ve beyaz eşyalar, Kuveyt emirinin oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah’ın villasından da içinde mücevher ve döviz bulunan çelik kasa ve değerli eşyaların çalındığı belirlendi. Hırsız giren vilalarının sahipleri, jandarmaya şikayetçi oldu.

YARDIM ALMADAN HIRSIZLIK YAPILMASI MÜMKÜN DEĞİL

Villasına hırsız girmesinin şokunu yaşadığını belirten Ali Şen, "Hırsızların bunu bir organizasyon yapmadan başarmaları çok güç. Çünkü, hırsız giren bu villalar çok iyi korunuyor ve güvenlik kameraları var. Kuveyt emirinin oğlunun villasına giren iki üç kişi ellerinde bıçaklar ve zincirlerle kameralara yansımış. Bu ne cürettir. İçeriden yardım olmadan bu tür hırsızlıklar mümkün değil. Konuştuğumuz yetkililer, Bodrum tarihinde böyle bir hırsızlık görülmediğini söylediler. Herkes büyük şokta. Bu kadar güvenlikli olan villalara giriliyorsa artık bu işin çivisi çıkmış demektir. Fenerbahçe ve benim için manevi değeri çok büyük olan saatimi çalındı. O saati hiçbir yerde satamazlar. Bu nedenle hemen geri getirsinler. Satan da alanda suç işler. Türkiye ’nin neresinde olursa olsun saati görenler ve duyanlar bana bilgi versin. Çünkü bu saatten Fenerbahçe ’nin 100’üncü yıldönümü nedeniyle özel olarak 100 tane hazırlanmıştı. 15’nci saati 12 bin euroya almıştım" dedi.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsız giren vilalarda parmak izi incelemesi yaptı. Yalıkavak’a Muğla İl Jandarma Komutanlığı’ndan takviye ekipler gönderildi. Jandarma, hırsızlık yapılan villaların güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızların 8 ayrı araçla gelen 30 kişilik bir çete olduğu ihtimali üzerinde durulduğunu belirterek, bölgede çalışma başlattı.