Televizyon
21 Mayıs 2015 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Fenerbahçe-Bursaspor maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe, Bursaspor'u konuk edecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda son finalist Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki mücadele sonrası belli olacak.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maç 20.30'da başlayacak ve hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak.

AVANTAJ FENERBAHÇE'DE
Yarı finalin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, tur için önemli bir avantaja sahip. Her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıracak. Fenerbahçe, 1-0'lık yenilgi halinde de gol averajıyla turu geçecek. İlk maçın skorundan daha gollü galibiyetler ise Bursaspor'u finale taşıyacak.

FENERBAHÇE'DE 3 İSİM FİNAL ÖNCESİ TEHLİKEDE
Fenerbahçe'de bu sezon kupa maçlarında 3'er sarı kartları bulunan Caner Erkin, Diego Ribas ve Hasan Ali Kaldırım birer kart daha görürse, turu geçmeleri durumunda finalde cezalı duruma düşecek.

FENERBAHÇE'DE 4 SAKAT VAR
Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Mehmet Topuz ile Alper Potuk'un son antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi. Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu. Caner Erkin, Volkan Demirel ve Egemen Korkmaz'ın ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE


Mert Günok, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Bekir irtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Diego Ribas, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Moussa Sow

BURSASPOR

Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Renato Civelli, Serdar Aziz, Aziz Behich, Ozan Tufan, Fernando, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu