Spor
14 Eki 2022 23:39 Son Güncelleme: 14 Eki 2022 23:41

Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv'i rahat geçti

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Beko sahasında Maccabi Tel Aviv'i 86-71'lik skorla geçerek ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Beko sahasında Maccabi Tel Aviv'i konuk etti.

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan maçta rakibine maçın başından sonuna kadar üstünlük kuran sarı-lacivertli temsilcimiz sahadan 86-71'lik skorla galip ayrılarak ikinci hafta maçından da galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe Beko'da Guduric 23 sayı, Motley 15 sayı ve 6 ribaund, Calathes ise 13 sayı, 9 ribaund ve 9 asistle mücadele etti. Konuk Maccabi Tel Aviv'de ise Baldwin'in 14 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Fenerbahçe Beko bir sonraki maçında sahasında ASVEL'i konuk edecek, Maccabi Tel Aviv ise Monaco ile kozlarını paylaşacak.

JORGE JESUS VE MERT HAKAN TRİBÜNDE

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus ve sarı-lacivertlilerin başarılı ismi Mert Hakan Yandaş salondan takip etti.

Jorge Jesus'un yanında Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan yer aldı. Portekizli teknik direktör, sarı-lacivertlilerde futbol operasyon direktörü olarak görev yapan Marco Sampaio ile sık sık pozisyonlara dair tartıştı.

Öte yandan salonu dolduran Fenerbahçe taraftarı, Jorge Jesus'a sevgi gösterisinde bulundu.