Spor
06 Eki 2023 23:31 Son Güncelleme: 06 Eki 2023 23:35

Fenerbahçe Beko, Euroleague'e galibiyetle başladı

Turkish Airlines Euroleague'in ilk haftasında Fenerbahçe Beko sahasında konuk ettiği EA7 Emporio Armani Milano'yu normal süresi 76-76 biten maçta uzatmalar sonucunda 85-82 yenmeyi başardı.

Turkish Airlines Euroleague'in ilk haftasında Fenerbahçe Beko müthiş bir taraftar desteğiyle EA7 Emporio Armani Milano'yu kendi evinde konuk etti.

Normal süresi 76-76 sonuçlanan maçta temsilcimiz uzatmalarda 85-82'lik skorla galibiyeti uzanmayı başardı ve Euroleague macerasına galibiyetle başladı.

Fenerbahçe Beko'da Scottie Wilbekin 17 sayıyla takımının en skorer ismi olurken; Papagiannis, Guduric ve Dorsey 15 sayı üretti. EA7 Emporio Armani Milano cephesinde ise Nikola Mirotic'in 27 sayı ve 10 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.

GIGI DATOME'YE ÖZEL TÖREN

Geçtiğimiz aylarda basketbolu bıraktığını açıklayan ve 2015-2020 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Gigi Datome için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda tören düzenlendi.

Gigi Datome veda konuşmasında, ''Bu salon kalbimin bir parçası. Bu salonu, bu renkleri, takım arkadaşlarımı, hocalarımı, ofisimi, yönetimi, İstanbul'da herkesi ve her şeyi çok sevdim. Sizi de çok ama çok seviyorum. Burada sadece oyuncular değildik, hep beraber dünyanın en güzel takımı olduk. Bana olan sevginiz kupalardan daha önemli. Sonsuza kadar Fenerbahçeli olacağım'' dedi.