Gündem
23 Şub 2022 20:04 Son Güncelleme: 23 Şub 2022 20:07

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan "Alo Fatih"'e destek!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün futbol takımının başarısız sonuçları nedeniyle tartışılan başkanı Ali Koç, Alo Fatih olarak bilinen Fatih Saraç ve oğluna ait giyim markasının defilesine gitti.

Fenerbahçeli taraftarların hedefindeki isim olan başkan Ali Koç, defilede Fatih Saraç'ın oğlu Eymen Saraç ile poz verdi.

 Habertürk'teki habere göre, Alo Fatih'in şirketi olan Mizalle adlı şirketin hazırladığı yeni koleksiyonun lansmanında Ali Koç, mankenlerin giydiği kıyafetleri yakından inceledi.

 Fatih Saraç bir dönem Habertürk'ün içinde olduğu Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekiliydi.

 Şimdilerdeyse Kasımpaşa’nın Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Fatih Saraç, bir dönem ortaya çıkan ses kayıtlarında Habertürk gazetesinde yayınlanacak seçim anketlerini hükümet lehine değiştirmek istediği konuşmalardan ötürü uzun süre gündem olmuştu.

 Saraç gazetenin başındaki Fatih Altaylı'yı arayıp, diğer partilerin aldığı oy oranlarından puan kırıp AK Parti'ye vermesini istemişti.

 Olay o dönem uzun süre sosyal medyanın gündemini meşgul etmiş, Türkiye’deki muhalif medya Saraç’ı ‘Habertürk’ün AKP komiseri’ olarak yazmıştı.