Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, S. Arabistan'da yaşanan krizi anlattı! Polisler soyunma odamıza girip...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, HaberTürk ekranlarında açıklamalarda bulunuyor. Ali Koç, "Riyad'da toplantı sonucunda çıkan iptal kararından sonra konuşmama kararını ben önerdim. Yetkililer konuşsun istedim. Bilgi kirliliği var, dezenformasyon var diye. Bütün olayın Fenerbahçe ve özellikle şahsımın etrafında döndürülmesi, iftiralar, yalanlar... Belli bir merkezden düğmeye basılarak yapılan bir iletişim operasyonuyla karşı karşıya kaldık." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, S. Arabistan'da yaşanan krizi anlattı! Polisler soyunma odamıza girip... - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, iptal edilen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının ardından ilk kez konuşuyor.

122
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, S. Arabistan'da yaşanan krizi anlattı! Polisler soyunma odamıza girip... - Sayfa 2

"POLİSLER SOYUNMA ODASINA GİRDİ"
Ali Koç: "Dursun bey ile 'takımlarımız sahaya bu ısınma tişörtleriyle çıksınlar, bir sıkıntı olursa oynamayalım' dedik ancak sonra stattaki federasyon yetkililerinden garip mesajlar gelmeye başladı. Polisler soyunma odasına girdi. Normalde soyunma odasına kimse giremez. Polisler girip Yurtta sulh cihanda sulh ve Ne mutlu Türküm diyene yazılı pankartlara el koydu."

222
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, S. Arabistan'da yaşanan krizi anlattı! Polisler soyunma odamıza girip... - Sayfa 3

"BU OLAYLAR SÖYLENSEYDİ BİZ ZATEN SUUDİ ARABİSTAN'A BİLE GİTMEZDİK"
Ali Koç: Devletimize ve hükümetimize söylendiği gibi Galatasaray ve Fenerbahçe her şeyi biliyordu, sözle vekalet verdiler ki biliyorsunuz sözle vekalet verilmez. Her şey olağan seyrinde giderken son dakika vazgeçtiler söyleminin gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Bize en başta bu olaylar söylenseydi biz zaten Suudi Arabistan'a bile gitmezdik."

322
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, S. Arabistan'da yaşanan krizi anlattı! Polisler soyunma odamıza girip... - Sayfa 4

"SÜPER KUPA MAÇININ SAMSUN YA DA ANKARA'DA OYNANMASI KONUŞULUYOR"
Ali Koç: "Süper Kupa maçının Samsun ya da Ankara'da oynanması konuşuluyor. Biz Ocak ayında oynanmasını istemiyoruz. 1.3 milyon aldık, üzerine 300 daha geldi mi, haberim yok. Aldığımız parayı tabii ki iade edeceğiz."

422