Spor
02 Şub 2023 18:49 Son Güncelleme: 02 Şub 2023 18:51

Fenerbahçe, Barcelona'dan renklerine bağladığı Emre Demir'i Samsunspor'a kiraladı

Fenerbahçe, Barcelona'dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Emre Demir'i, 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'a kiraladı. 19 yaşındaki futbolcunun kısa süre içinde Karadeniz ekibiyle resmi sözleşmeye imza ataması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin yeni yıldızı, sezon sonuna kadar Karadeniz ekibinin Süper Lig'e çıkması için ter dökecek.

Emre Demir'i Barcelona'dan transfer ücreti ödemeden kadrosuna katan Fenerbahçe, genç futbolcuyu daha fazla süre alacağı Samsunspor'a kiraladı.

YENİ ROTASI 1. LİG

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Emre Demir için oynama garantisi veren bir kulüp arayan Fenerbahçe, 19 yaşındaki futbolcuyu, 1. Lig'de lider konumda bulunan Samsunspor'a kiraladı.

"ŞAMPİYONLUĞUN BU SENE GELECEĞİNE İNANIYORUM"

Emre Demir, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra, "Çok heyecanlıyım, çünkü buraya geldiğim için çok mutluyum. Menajerim Ahmet Bulut bana 'Fenerbahçe kulübü seni istiyor' diye söylediğinde çok heyecanlandım, olması için de kendisiyle konuştum. Burada olduğum için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bir an önce taraftarımızın önüne çıkmak ve çubuklu formayı giymek istiyorum. Taraftarlarımızdan çok fazla destek mesajı geldi. Herkese teşekkür ederim. İnşallah şampiyonluğun bu sene geleceğine inanıyorum." demişti.