Spor
21 Eki 2021 21:44 Son Güncelleme: 21 Eki 2021 21:45

Fenerbahçe Avrupa'da galibiyete hasret!

Avrupa Ligi D Grubu maçında Fenerbahçe, sahasında Royal Antwerp'le 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçtan istediğini alamazken 2 puanla 3. sırada kalırken tur şansını zora soktu.

Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini Royal Antwerp karşısında almak isteyen Fenerbahçe, Kadıköy'de yıkım yaşadı. Sarı-lacivertliler, Belçika ekibiyle 2-2 berabere kalırken 2 puanla 3. sırada kaldı.

 FENERBAHÇE, 3. SIRADA KALDI

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Samatta'nın golüyle geriye düşen Fenerbahçe, bu golden sonra rakip kalede baskı kurmaya başladı. 20. dakika Enner Valencia takımına beraberliği getiren golü atarken yıldız futbolcu, 36. dakikada kaçırdığı penaltı vuruşuyla farkı 2'ye çıkarma fırsatını tepti. 45. dakikada yine penaltı kazanan sarı-lacivertliler Valencia bu sefer topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe'yi öne geçiren golü attı. 2. yarıda etkisiz bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertliler 62. dakikada Gerkens'in golüne engel olamadı ve maç 2-2 sona erdi. Bu sonucun ardından sarı-lacivertliler 2 puanla 3. sırada kaldı.