Gündem
26 Eki 2013 14:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

FEMEN'İN ÇAĞRISINA İLK YANIT GELDİ; KUSURA BAKMAYIN MEME YOK!

Üstsüz eylemleriyle adından söz ettiren Ukraynalı aktivist grup FEMEN, Türkiye'deki şubesini açtı.

Üyelerinden Güntülü'nün üstsüz fotoğrafını paylaşan FEMEN, FEMEN Turkey Twitter hesabından Türkiyeli kadınlara "Türk kadınları birleşin! Göğsünüzde politik mesajınızın yazılı olduğu üstsüz bir fotoğrafınızı bize gönderin!" çağrısı yapmıştı.

Grubun bu mesajına Didem Dinç isimli Twitter kullanıcısından yanıt geldi. Üstsüz bir fotoğafını paylaşan Dinç'in fotoğrafını Twitter'dan paylaşan FEMEN,"Didem'e katılın" mesajı verdi.

Didem Dinç konuyla ilgili olarak Twitter hesabına, "Bir gün FEMEN Turkiye'de bir oluşuma girerse ben de mutlaka dahil olacağımı söylemiştim. Saldıran laf soyleyen cok olacak ama hazırız! Çıplaklığın bir kavram olmadığını öğreneceksiniz. Dayatılmış gerçeklerinizden sıyrılma vakti! Ben bir nü modelim ve 7 yıldır sanat için soyunuyorum.100'lerce sergide yer aldım. Şimdi Türkiye adına yeni bir oluşum için soyunmaktan gocunmuyorum! Ha bu arada amacımın MEME göstermek oldugunu iddia edenler ve amacı MEME gormek olanlar: Avucunuzu yalarsınız çünkü benim memem yok ahauahua" yazdı.