Gündem
08 Mar 2014 23:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Felipe Melo küfür iddialarına ne dedi?

Galatasaray - Akhisar Belediyespor karşılaşmasında orta hakem Fırat Aydınus'un, Galatasaraylı Felipe Melo ile girdiği bir diyalog sırasında küfür ettiği sosyal medyada iddia edildi ve bazı görüntüler paylaşıldı.

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takımın fırtına gibi başladığı ve 18 dakikada 2 gol bulduğu maçın 23. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo bir pozisyonda rakibine faul yaptı. Israrlı itirazlarını sürdüren Melo, Fırat Aydınus tarafından uyarıldı. Buna rağmen Melo itirazlarını sürdürünce hakem Aydınus son uyarısını yapmak için orta saha oyuncusunun yanına kadar geldi.

Melo, Aydınus'un uyarılını dinlerken konuşmaya devam etti. Kameraların dikkat kesildiği anda Fırat Aydınus'un dudaklarından Melo'ya ettiği küfürler döküldü. İzleyenlerin büyük tepkisini toplayan o an için MHK bakalım nasıl bir yol izleyecek.

Ayrıca sarı kırmızılı taraftarlar, "Küfür etsene, küfür etsene Fırat Aydınus küfür etsene" tezahüratı yaptı

AYDINUS GÖZ YAŞLARI İÇERESİNDE...

Sosyal medya ve TT Arena bu haberle sallanırken, Fırat Aydınus maçtan sonra gözyaşları içeresinde Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp’i aradı. Haberi kendisine babasının telefonla verdiğini söyleyen Fırat Aydınus, "Ayıptır, günahtır, kimler neden ne sebeple bu söylentiyi çıkarıyor. Ne yapmak istiyorlar? Ben bunca yıllık bir hakemim neden bir futbolcuya küfredeyim. Haberi babam verdi başkanım. Bu söylentilere inanamıyorum. Benim kullandığım dili bile bilmeyen bir oyuncuya bir hakem olarak nasıl hakaret ederim. Bunu insanlar nasıl yakıştırırlar bana" diyerek içini döktü.

Maç sonunda konu hakkında Hürriyet’e açıklamalarda bulunan MHK Başkanı Zekeriya Alp, "Bu yapılalanlar yapalar kimse ahlaksız bir tutum içindeler. Fırat Aydınus ve Aydınus gibi pırıl pırıl hakemlerimizden ne istediklerini anlayabilmiş değilim. Ama bunun ahlaksızca olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Melo twitter hesabından küfür iddialarına cevap verdi. İşte o tweetler: