Gündem
24 Mar 2012 19:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:28

FEHMİ KORU MEDYARADAR'IN GÖZÜNDEN KAÇMAYAN HATASINI NASIL DÜZELTTİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Fehmi Koru'nun bugün Star Gazetesi'ndeki köşe yazısında yeralan büyük hatayı Medyaradar yakalamıştı. Usta yazar o hatayı düzeltti.

Star yazarı Fehmi Koru, Taha Kıvanç mahlasıyla kelimenin tam manasıyla "sarsıcı" denebilecek kulisleri paylaştı. Koru Ankara'dan edinerek aktardığı notlarda büyük bir hata yaptı. AK Parti hükümetinin iki gazeteye yansıyan yeni "güvenlik stratejisi" konusunda haber kaynağının Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği olduğunu iddia eden Koru, MGK Sekreteri olarak Murat Özçelik ismini okuyucularıyla paylaştı. Oysa ki Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Serdar Kılıç. Murat Özçelik ise Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı olarak görev yapıyordu.Bu büyük hata Medyaradar'ın gözünden kaçmadı. Medyaradar'ın hatayı gündeme getirmesinin ardından Fehmi Koru Star Gazetesi'nin internet sitesindeki köşesine bir "düzeltme" notu düştü.

İşte o not:

DÜZELTME: Dostum, bana, "Haberlerin kaynağı Murat Özçelik" demişti; ben aktarırken onu yanlışlıkla MGK Genel Sekreteri yapmışım. Büyükelçi Murat Özçelik Kamu Güvenliği Müsteşarı'dır. T. K.

MEDYARADAR/ÖZEL