Gündem
26 Mayıs 2009 07:45 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:43

FEDERASYONU ÇILDIRTACAK!.. BU KEZ ÇOK İDDİALI!.. AZİZ YILDIRIM ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ!..

Yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım Federasyon'a öyle bir istekte bulundu ki.. Bitmeyen tartışma yeniden alevlenecek.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk´de yayınlanan 3. Devre programında sürpriz bir çıkış yaptı, Yıldırım, Ali Koç ve Abdullah Kigılı´nın da katıldığı programda yabancı hakem isteğinde bulundu.

Yabancı hakem gelsin


Yıldırım, " Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu ile ilgili maçlar bittikten sonra yorum yapabiliriz. "Bu hakemlerle lig bitecek lafı" çok tehlikeli bir laftır.Yabancı hakem de o zaman Türkiye´ye gelmeli. Yabancı antrenör, yabancı oyuncu getiriyorsak. Yabancı hakem de getirebilmeliyiz. Bu hakemlerle bu sezon bitecek söylemi doğru değil. Bunları tartışmamız gerek. Maç kaybettiğinizde 3 veya 2 puan gidiyor, tüm emekler gidiyor. Onlar 3 hafta dinlenip tekrar göreve geliyorlar" dedi.


Bu hafta teknik direktör Aragones ile konuşacaklarını belirten Yıldırım, "Daha mazbatalarımızı almadık. Aramızda yapacağımız değerlendirmeden sonra özeleştiri yapacağız. Hoca işini çözmek kolay, en kolay şey bu" diye konuştu.


Hoca işi 15 Haziran´da tamam


Fenerbahçe´ye gelmek isteyen çok hoca olduğunu vurgulayan Başkan Yıldırım, "Bugün bile yetki belgesi gönderip görüşmek isteyen insan var. Acelemiz yok. 15 hazirana kadar herşeyi bitirmiş oluruz. İçerde bir konuşma yapalım yolumuzu açalım. Belki biraraya gelip Roma´ya Şampiyonlar Ligi finalini seyretmeye gideceğiz . Herkes rahat olsun. İnşaat kısmını bıraktım. Artık takımla ilgileneceğim. Herşeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.


3 yıl sonra 4 yıldız takmak istiyoruz


Yıldırım 3 yıl sonra 4 yıldızı takmış bir idareci olarak kongre salonuna gitmek istediklerini de sözlerine ekledi ve "Oyuncular ve yönetim uyum içersinde olursak, bu kontakları iyi kurarsak engelleri aşarız. Önümüzdeki dönem hepsine karışacağız. Hepsiyle konuşacağız "3 sene şampiyon olacağız" diyeceğiz. Ona göre herkes hareket edecek. Herkes kendine düşen görevi yapacak. Çünkü her konuda iyi bir ekibe sahibiz" yorumunu da yaptı.