FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu!

Yabancı kaynaklı astroloji siteleri en tehlikeli burçlar listesini tartışıyor... FBI'ın veritabanı üzerinden suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu burçların suç işleme eğilimlerinin belirlendiği iddia ediliyor. Ancak yıllardır tartışılan bu konu FBI'ın resmi sitesinde yer almıyor. Buna rağmen astroloji meraklıları en tehlikeli burçları tekrar tartışıyor.

FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 1

Koç burcu listenin ortalarında

İnatçılıkları ve aniden parlamalarıyla ünlü olan koç burçları listeye ortalardan girdi. Asi ve inatçı bir burç olan koçlar listenin ilk beşinde yer alıyor. Analizlere göre koç burcuna mensup azılı suçlular, cinayetlerin çoğunu cinnet anında işliyor ve sonrasında pişmanlık duyuyorlar.

112
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 2

Boğa burcu tehlikeli burçlardan biri

Boğa burçları sabırlı, sabit fikirli ve inatçıdır. Öfkeleri, hırslı yapıları, güçlü karakterleri ile bilinen boğalar, listenin üst sıralarında! Boğalar dolandırıcılık gibi parasal konularda daha çok suçlu çıkarıyor. Kendilerine çıkar sağlama amaçlı cinayetler işlemekten çekinmiyorlar.

212
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 3

En tehlikesiz burç ikizler

İkizler burcunun en zararsız burç olduğunu tahmin eder miydiniz? İstatistiklere göre en zararsız burç ikizler...Ne yaptığı kestirilemez ve değişken tavrından dolayı ikizler burcunun tehlikeli olduğu düşünülse de aslında hiç doğru değil.

312
FBI verilerine göre suç oranı en yüksek burçlar belli oldu! - Sayfa 4

En tehlikeli burç yengeç

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvede yer alıyor. Çok duygusal burçlardan biri kabul edilen yengeçler, aslında yaşadıkları zorlukları hep içine atıyor ve sıkıntılarını hiç dile getirmiyor. Bunun sonucunda ani patlamalar yaşıyorlar ve bir anlık öfkeyle suça daha çok karışıyorlar. Çok duysal oldukları için işlenen cinayetlerin büyük çoğunluğu kıskançlık gibi duygusal temellere dayanıyor.

412