Fatma Şahin, İstanbul'da ödül alırken Gaziantep'i sular götürdü! Sosyal medyadan tepki

7. İstanbul Ekonomi Zirvesi'ne katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Şahin zirvede ödül alırken, yönettiği kentte ise sağanak yağış hayatı felç etti. Gaziantep'te etkili olan yağış nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu, çok sayıda araç köprülü kavşaklarda mahsur kaldı. Şahin’in görüntülerinin ardından sosyal medyadan tepki yağdı.

Fatma Şahin, İstanbul'da ödül alırken Gaziantep'i sular götürdü! Sosyal medyadan tepki - Sayfa 1

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 7. İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde ödül alırken, yönettiği şehirde ise sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kaldı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

110
Fatma Şahin, İstanbul'da ödül alırken Gaziantep'i sular götürdü! Sosyal medyadan tepki - Sayfa 2

FATMA ŞAHİN'E EKONOMİ ZİRVESİ'NDE ÖDÜL
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul'da "Sürdürülebilir Yaşam ve Akıllı Şehirler" temasıyla düzenlenen 7. İstanbul Ekonomi Zirvesi'ne katıldı. Programda konuşma yapan Fatma Şahin bir de ödül aldı. 

210
Fatma Şahin, İstanbul'da ödül alırken Gaziantep'i sular götürdü! Sosyal medyadan tepki - Sayfa 3

Şahin yaptığı paylaşımda, "Sürdürülebilir Yaşam ve Akıllı Şehirler temasıyla düzenlenen 7. İstanbul Ekonomi Zirvesi açılış programına katıldım. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları ve deneyimlerimi anlattım. Dirençli, güvenilir, akıllı, iklim ve çevre dostu Gaziantep Türkiye Yüzyılı'na hazır." ifadelerini kullandı.

310
Fatma Şahin, İstanbul'da ödül alırken Gaziantep'i sular götürdü! Sosyal medyadan tepki - Sayfa 4

İSTANBUL'DA ÖDÜL ALIRKEN GAZİANTEP'İ SULAR BASTI
Fatma Şahin İstanbul'da ödül alırken, yönettiği şehir Gaziantep'te ise felaket görüntüleri kaydedildi. Sağanak yağışın etkili olduğu Gaziantep'te hayat felç oldu. 

410