Magazin
20 Eyl 2023 19:00 Son Güncelleme: 20 Eyl 2023 19:17

Fatih Ürek'ten Mabel Matiz'e bomba gönderme! 'Öyle kıyafetler giyiyorlar ki'

Fatih Ürek, isim vermeden Mabel Matiz'i hedef alarak kıyafet eleştirisinde bulundu. Ünlü şarkıcının sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Fatih Ürek, isim vermeden Mabel Matiz'i hedef alarak kıyafet eleştirisinde bulundu. Ünlü şarkıcının sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Demet Akalın hakkında "Benim için bitmiştir. Çarşısı pazarı açık olsun hayırlı işler diliyorum. Egoları fazla yüksek geldi. Tapılası bir kadın olmak istiyor ama tapılası değil. Benim için yok, bitmiştir. Artık hiç kimse değil." diyen Fatih Ürek, bu kez de isim vermeden Mabel Matiz hakkında konuştu.

Akşam'ın haberine göre; Bir kuyumcuda görüntülenen ünlü şarkıcı, son dönemde erkek sanatçıların sahnede tercih ettiği kıyafetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Son dönemde yayınlanan şarkılardan dert yanan Fatih Ürek, "Valla kusura bakmayın ama ben şarkı göremiyorum. Eskiden şarkılar çok güzeldi. Hala 90'ların 2000'lerin şarkılarını söylüyoruz. Yenilik var evet, şarkı üretilmiyor. Gerçi güzel şarkılar çıkıyor üretenler de var ama nedense yeni jenerasyonlar bunu kabullenemiyor." ifadelerini kullandı.

"Şimdi bir bakıyorum ki yakışanı da giyiyor yakışmayanı da giyiyor. Bazı popçu arkadaşlar mesela parmağına oje sürüyor tarzını yansıtıyor. Ona bir şey demiyorum olabilir. Fakat bazen öyle kıyafetler giyiyorlar ki yok artık diyorum. Ben dünyanın en ünlü defilelerini görüyorum... Dün bir erkek kıyafeti gördüm 'Olamaz böyle bir şey' dedim." diyen Ürek'in bu sözlerinin Mabel Matiz'e yönelik olduğu konuşuldu.