Gündem
07 Oca 2011 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

FATİH TERİM'İN KIZI TV PROGRAMI YAPIYOR! PARTNERİ KİM OLACAK?

Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim'in ekrandaki partneri kim olacak? Merve Terim programının ilk bölümünde kimleri ağırlayacak?

Fatih Terim’in, Ahmet Baran Çetin ile 4 Şubat’taki düğünü için harıl harıl koşuşturan büyük kızı Merve’nin, araya farklı bir heyecan daha sıkıştırdığını öğrendim... Son zamanların en çok takip edilen moda blogunun yazarı olan kardeşi Buse’nin ardından, Merve de kendine bir uğraş bulmuş. Merve Terim; Demet Akbağ’ın, başarılı bir televizyoncu olan kardeşi Sedef İybar ile birlikte TRT Spor’da program yapacak. Merve ile Sedef İybar’ın ’Tadında Sohbetler’ adını vermeyi düşündükleri programları 16 Ocak’ta başlıyor.

İLK KONUKLARI ANNE VE BABASI
Pedagoji eğitimi alan Merve Terim ile başarılı televizyoncu Sedef İybar; programlarında, hem spor hem de magazin ve cemiyet hayatından ünlü isimleri konuk edecekler. İkili; konuklarının ’magazinsiz’ özel hayatlarına girip çocukluklarından günümüze bütün yaşamlarını masaya yatırmayı planlıyorlarmış. 16 Ocak sabah 11.00’de yayınlanacak programın ilk konukları kim tahmin edin bakalım; tabii ki Merve’nin babası ve annesi Fatih-Fulya Terim çifti. Merve’nin, anne ve babasına neler soracağını çok merak ediyorum doğrusu.

Bülent Cankurt/Sabah