Gündem
12 Şub 2019 09:38 Son Güncelleme: 12 Şub 2019 11:42

Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den sosyal medyayı sallayan paylaşım

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, A Milli Takım'la olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Mircea Lucescu'nun ayrılığı sonrasında "tazminat" paylaşımı yaptı. Merve Terim'in paylaşımı binlerce beğeni aldı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından Türkiye eski Futbol Direktörü ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, Twitter hesabından "tazminat" paylaşımında bulundu.

Merve Terim Çetin paylaşımında "Sevgili sanatçı dostlarımızdan, Lucescu'nun tazminatı için de aynı hassasiyeti bekliyor, haklarını helal etmediklerini söyleyen twitler bekliyorum. Zira sanatçı dediğin her konuya duyarlı olmalı. Aksi takdirde, tepki kişiye odaklı olur" ifadelerini kullandı. Merve Terim'in paylaşımı yaklaşık 27 bin beğeni aldı.

MAHKEME, TERİM'İN TFF'DEN 5 MİLYON 180 BİN LİRA TAZMİNAT ALMASINA KARAR VERMİŞTİ
Terim ve TFF mahkemelik olmuş, ardından İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, İstanbul 17. İş Mahkemesinin, TFF'nin Fatih Terim'e 9 milyon 324 bin lira ödemesi kararının kaldırılmasına ve takibin asıl alacak 5 milyon 180 bin lira üzerinden devamına karar vermişti.