Polemik & Kulis
02 Eki 2013 09:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

FATİH TERİM'İN 'ELEMAN' RÖVANŞI; ÜNAL EFENDİ!

Galatasaray'da Fatih Terim gönderildi, yerine Mancini teknik getirildi ama tartışmalar hâlâ bitmedi..

Galatasaray Kulübü’nde Fatih Terim gönderildi, yerine Roberto Mancini teknik direktörlük görevine getirildi. Yaşanan bu olay sonrası, İtalyan hoca sarı kırmızılı ekibin başına geçti ancak, Terim hakkındaki polemik ve iddialar daha uzun süre gündemden düşmeyeceğe benziyor. Fatih Terim’in ayrılığı ile ilgili çarpıcı bir iddia da, önceki gece TV 8 kanalında yayınlanan Telegol programında ortaya atıldı. Sarı kırmızılı takımdaki teknik direktör değişikliği üzerine konuşulurken, Erman Toroğlu uzun süre konuşulacak bir olayı açıkladı.

SOYDAN: “GALATASARAY’A YAKIŞMADI”

TELEGOL programı yorumcularından Selim Soydan, Galatasaray yönetimi ve başkan Ünal Aysal’ın teknik direktör Fatih Terim’i görevden alırken sergilediği tavır ve davranışların kendilerine yakışmadığını dile getirdi. Soydan, “Fatih Terim gibi Galatasaray’da büyük başarılara imza atan bir teknik adamın böyle gönderilmesi hiç olmadı” diye konuştu.

Bunun üzerine söze giren Erman Toroğlu ise, gündem yaratan sözlere imza attı. Toroğlu, “Madem ki böyle düşünüyorsunuz. O zaman bu konuyla ilgili önemli bir noktaya değinme zamanım geldi” ifadelerini kullandı.

TOROĞLU: “HER KONUŞMADA AYNI LAKAP”

SÖZLERİNE devam eden Toroğlu, konuşmasının devamında, “Fatih Terim ve teknik ekibi, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’la ilgili yaptıkları her konuşmada, kendisi hakkında aynı lakabı kullanıp, ‘Ünal efendi’ diye bahsediyordu. Bu son 1.5 aydır böyleydi” şeklinde konuştu.

Programda konuşmalar, ‘Ünal efendi’ lakabının üzerine yoğunlaştı. O noktada da söz alan Erman Toroğlu, “Herhalde Aysal’ın, Terim hakkındaki ‘Eleman’ sözünden sonra, karşılık olarak ‘Ünal efendi’ lakabı ortaya çıkmıştır” dedi.