Gündem
12 Şub 2015 17:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

Fatih Terim'i şoke eden yanıt!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynanacak Hollanda maçı öncesi Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile görüştü. Ancak tecrübeli hoca, Toprak'tan beklemediği bir yanıt aldı.

Gökhan Töre'nin silah çekme olayı sonrası A Milli Takım'a gelmek istemeyen Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun durumu belirsizliğini korurken, Fatih Terim'den flaş bir hamle geldi. Ay-Yıldızlı ekibin hocası, yeniden Milli Takım'a kazandırmak istediği iki futbolcuyu telefonla aradı.

HAKAN ÇALHANOĞLU DÖNÜYOR

Haber7.com'da yer alan habere göre; Hakan Çalhanoğlu'na bu olayları unutup Ay-Yıldızlı formayı tekrar giymesini istediğini belirten Terim, "Seni Milli Takım'ın geleceği olarak görüyorum. Bundesliga gibi üst düzey bir ligde yaptıkların ortada, böyle futbol dışı bir olay yüzünden milli formadan uzak kalmanı istemiyorum" dedi. Terim'in sözleri üzerine Çalhanoğlu, Gökhan Töre'nin de kadroda bulunmasına karşı çıkmadı ve milli formayı giymek istediğini söyledi.

ÇALHANOĞLU'NDAN LÖW İTİRAFI

Milli Takım'da oynamaktan hiçbir zaman vazgeçmediğini söyleyen Hakan Çalhanoğlu, yaşanan olaylardan sonra Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'ün kendisini defalarca aradığını itiraf etti. Hem kendisinin hem de babasının Löw'le konuştuğunu belirten Çalhanoğlu, "Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğimi kendisine ilettim ve ısrarlı tekliflerini geri çevirdim" dedi.

ÖMER TOPRAK'TAN ŞOK CEVAP

Çalhanoğlu'dan olumlu yanıt alan Fatih Terim, Ömer Toprak'ın tavrı karşısında ise şoke oldu. Ömer Toprak, Gökhan Töre'nin olduğu bir takımda kesinlikle forma giymek istemediğini iletti. Silah çekme olayı ve sonrasında yaşananları unutamadığını vurgulayan deneyimli stoper, "O şahısla aynı formayı giymem mümkün değil" ifadelerini kullandı.