Spor
25 Eki 2021 21:50 Son Güncelleme: 26 Eki 2021 01:06

Fatih Terim ve Sergen Yalçın'ın o anları dikkat çekti! Yedek kulübesinde kahkahalara boğuldular!

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Karşılaşma öncesinde Fatih Terim ve Sergen Yalçın arasında koyu bir sohbet gerçekleşirken, kahkahalar havada uçuştu. Sergen Yalçın maç sonu yaptığı açıklamada Terim ile ne konuştuklarını açıkladı.

Zirveyi yakından ilgilendiren Beşiktaş- Galatasaray mücadelesi öncesinde Fatih Terim ve Sergen Yalçın'ın koyu sohbeti büyük ilgi çekti.

 KAHKAHALARA BOĞULDULAR

Geçen derbide Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'ın yanağını sıkması uzun süre gündem olmuştu. İki isim bu sefer de samimi sohbetleriyle dikkat çekti. Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılıların yedek kulübesine giden Yalçın, Terim'in yanında uzun bir süre oturdu ve sohbet etti. İkilinin kahkahalarla güldüğü anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, maç öncesinde Fatih Terim'le ettikleri sohbette neler konuştuklarını anlattı.

 BİZE OYUNLA İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Türkiye'nin en başarılı hocasının Fatih Terim olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, "Fatih Hoca benim antrenörlüğümü yapmış bir insan. Kendisini çok severim. Çok saygı duyarım. Rakip olabiliriz ama hocamıza karşı sevgimiz, saygımız hiç eksilmez. Fatih Hoca Türkiye'nin en deneyimli, en başarılı hocası. Onun başarılarını kimse yakalamayacak belki de. Kendisini seviyoruz. Onunla oyunu ve Avrupa'daki sonuçları konuştuk. O da bize oyunla ilgili bilgiler verdi. Bu tip konuşmalar yapıyoruz zaten" ifadelerini kullandı.