Spor
25 Eyl 2023 18:33 Son Güncelleme: 25 Eyl 2023 18:41

Fatih Terim geri döndü: Anlaşmaya imza attı!

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve A Milli Futbol Takımı için de ismi sık sık geçen Fatih Terim'in yeni takımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim'in, eski takımı Fiorentina ile anlaştığı iddia edildi.

Türk futbolunda sayısız başarılar kazanan ve Galatasaray'ı çalıştırdıktan sonra inzivaya çekilen Fatih Terim yeniden teknik direktörlük koltuğuna dönmek için adeta gün sayıyor.

Stefan Kuntz'un ayrılığının ardından ismi sık sık A Milli Futbol Takımı ile anılan Fatih Terim yeniden İtalya'ya dönmeye karar verdi ve Fiorentina ile görüşmesinde olumlu yol kat etti.

Daha önceden de Fiorentina'yı çalıştıran Fatih Terim'in sözleşmedeki son pürüzlerin halledilmesinin ardından Fiorentina'ya imza atacağı ve en geç iki hafta içinde takımın başına geçeceği iddia edildi.

FIORENTINA'NIN BAŞINDA 28 MAÇA ÇIKTI

İtalyanların büyük hayranlık duyduğu Fatih Terim, 2000-2001 yıllarında Fiorentina'yı çalıştırmış ve 28 maça çıkmıştı. 'İmparator' lakaplı Fatih Terim, Fiorentina'nın başında 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetlik istatistik elde etmişti.