Fatih Terim bu işin neresinde? Seçil Erzan tüm gerçekleri açıkladı

2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı futbolda fon dolandırıcılığı davasında sanık Seçil Erzan, Fatih Terim'le ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fatih Terim bu işin neresinde? Seçil Erzan tüm gerçekleri açıkladı - Sayfa 1

"Yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasında sanıklar arasında yer alan Seçil Erzan, bugün 4. kez hakim karşısına çıktı. Erzan, ünlü teknik direktör Fatih Terim ile para ilişkisine dair açıklamada bulundu.

19
Fatih Terim bu işin neresinde? Seçil Erzan tüm gerçekleri açıkladı - Sayfa 2

Gizli fon dolandırıcılığı davası bugün İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Futbolcular ve iş insanlarını yaklaşık 26 milyon dolar dolandırmakla suçlanan eski bankacı Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan'a milyonlarca dolar kaptıran Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera müşteki sıfatıyla dinlenirken Selçuk İnan'ın duruşmaya katılmadığı öğrenildi.

29
Fatih Terim bu işin neresinde? Seçil Erzan tüm gerçekleri açıkladı - Sayfa 3

"HOCANIN HESABINA YATIRILAN TÜM PARAYI VERDİM"

Duruşmada Seçil Erzan, Fatih Terim ile ilgili soruya açıklık getirerek, "Fatih Terim'le ilgili çok şey söyleniyor. Açıklayayım. Özel bankacılıkta zarar etmişti. Bankayı değiştirmek istiyordu. 300 bin dolar teslim etti. Elden verdi, 'Sen bunu değerlendir' dedi. 1 milyon dolar getirdi sonra. 1 milyon 300 bin dolar verdi yani. 2022 Ocak ayından itibaren 2023 Nisan'a kadar yatırılan tüm tutarlar çıktığında her şey çıkar. O dönemde hocanın hesabına yatırılan tüm parayı ben verdim. 'Mor valiz Umut'a verildi' diye yazmışım zaten. O da şoförü." ifadelerini kullandı.

39
Fatih Terim bu işin neresinde? Seçil Erzan tüm gerçekleri açıkladı - Sayfa 4

"HEM HOCA KAZANACAKTI, HEM DE HERKES"

Erzan, açıklamasında "Hoca, ekside olduğunu biliyordu. 'Para getirmeniz gerekiyor' dedim. Tüm gayrimenkulleri satıp açığını kapatıp verecekti. Ben de bu parayla SPK onaylı gerçek bir fon kuracaktım. Hem hoca kazanacaktı, hem herkes. Onun peşinde koşuyordum, Bodrum'daki evin satılması için. Hocayla bunu yüz yüze konuştuk. 1 milyon doları da eksiği olduğu için verdi zaten." dedi.

49