Spor
18 Eyl 2022 21:22 Son Güncelleme: 18 Eyl 2022 21:24

Fatih Terim Belgeseli tartışması sürüyor: Beyaz TV'de Netflix'e Hakan Şükür ve Arif Erdem tepkisi

Netflix’in Fatih Terim belgeselinde 1996-2000 yılları arasındaki görüntülerde FETÖ firarileri Hakan Şükür ve Arif Erdem’e yer verilmemesi Beşiktaş’ın eski oyuncusu ve teknik direktör Sinan Engin’in de tepkisini çekti.

Sinan Engin ve Ertem Şener FETÖ firarilerinin belgeselde olması gerektiğini savundu.

“TERİM BELGESELİ HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF’SİZ OLAMAZ”

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in kontrolündeki Beyaz TV’de Beyaz Futbol adlı programda konuşan Sinan Engin, perşembe günü Netflix’te yayınlanan Fatih Terim belgeselini eleştirdi. Ertem Şener’in moderatörlüğündeki programda konuşan Engin, “Bazı şeylere takılmam. Ben o futbolcuların gollerini ve yaptıklarını belgeselde verirdim. Hakan Şükür ve Arif Erdem goller atmış, tarihi başarılar elde etmişler adları bile geçmiyor. Şu an ne yapmış, neredeymiş, firardaymış bunlar beni ilgilendirmiyor. Bu devletin kendi sorunu arkadaş. Ben burada söylüyorum. Bu adam goller atmış, tarihe adını yazdırmış. Adı olmalıydı bence. Yarın bir gün Türkiye’ye gelecek hesabını da verecek. Herkes veriyor hesabını. O da gelsin versin. Fatih Terim veya belgeseli yapanlar herhalde tepki alırız diye kullanmadılar. Dediğim gibi bunları ve bu çocukların yaptıklarını yok edemezsin. O da gelecek eğer varsa suçu yargılanacak veya cezasını çekecek. Ben futbol adamıyım arkadaş beni ilgilendirmiyor başka ne yaptığı” dedi.

ŞENER: HAKAN ŞÜKÜR TARİHE GEÇTİ

Programın moderatörü Ertem Şener ise ”Hakan Şükür’ün futbolculuk döneminde aattığı goller bence de verilmeli. Hertha Berlin, Leeds United maçı ve daha birçok maç Hakan Şükür’ün tarihe geçtiği maçlar. Futbolculuk dönemindeki Hakan Şükür silinemez” diyerek FETÖ firarilerinin belgeselde yer alması gerektiğini savundu.