Gündem
16 Eyl 2013 15:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

'FATİH' SETİNDE KILIÇLAR KONUŞTU! ALAKURT KİME SALDIRDI?

Kanal D'nin yeni yayın döneminde büyük ses getirecek projesi Fatih dizisinin setinde kılıçlar konuştu.

Mynet Magazin'in iddiasına göre; çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda oluşturulan dev platoda yapılan dizinin setinde başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, set ekibine kılıçla saldırdı.Yönetmenliğini Merve Girgin’in yaptığı ve Türkiye’nin en yüksek bütçeli dizi projesi olarak lanse edilen dizinin geçtiğimiz günlerde yapılan çekimleri sırasında bir olaya sinirlenen başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, sinirlendiği bir set çalışanına kılıçla saldırdı.

Araya giren diğer set çalışanları Mehmet Akif Alakurt’u güçlükle kontrol etti. Sinirine hakim olamayan Mehmet Akif Alakurt bununla da kalmadı. Daha önce Sıla ve Adanalı dizilerinde de rol alan Alakurt, izleyicilerin merakla beklediği ‘Fatih’ dizisinin daha önceki sahne çekimleri sırasında bir yardımcı oyuncuya da tekme tokat saldırdı.

Arabasıyla çekimlerin yapıldığı Beykoz’daki eski Kundura Fabrikası’na gelen Mehmet Ali Alakurt, kimseyle hiçbir şey konuşmadan arabadan iner inmez rol arkadaşlarından birine saldırdı.

Fatih dizisinin setini karıştıran Mehmet Akif Alakurt’un konuyla ilgili sabıkası ise kabarık… 2006-2008 yılları arasında üç sezon devam eden Sıla dizisinde Cansu Dere ile başrolü paylaşan Mehmet Akif Alakurt, bu sette de kostüm sorumlusu Özlem Çakır’ı darp etmiş ve bu yüzden ceza almıştı. Sıla dizisinde, kostüm sorumlusu Özlem Çakır’a, “Bu gömlek neden ütülü değil?” diye çıkışan Mehmet Akif Alakurt, kostüm sorumlusunun kafasına iki parmağıyla vurarak, “Bunu yapacaksın, kafana sok” demiş ve çıkan tartışmada Çakır’a iki tokat atmıştı.

Bu ilk vukuatı değil
Çakır bu olay nedeniyle hakkında açılan davada Bakırköy 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nce 3 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılmıştı.