Televizyon
14 Nis 2015 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

Fatih Portakal'dan valilere tepki! "Ne oldu da şimdi gördünüz?"

Fox Tv Ana Haber Spikeri Fatih Portakal, Ağrı'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili Genelkurmay'ın ve valilerin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

FOX TV spikeri Portakal, Ağrı'da yaşanan terör olayıyla ilgili valilerin açıklamalarına tepki göstererek, PKK'lıların uzun süredir MOBESE'lere takıldığını belirterek "Şimdi ne oldu da görmeye başladınız" dedi.

FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal, Ağrı'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili Genelkurmay'ın ve valilerin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Portakal, PKK'lıların uzun süredir bölgede hareketli olduğunu ve bir çok kameraya takıldığını belirterek "Şimdi ne oldu da görmeye başladınız" sorusunu yöneltti.

"İKİ BUÇUK YILDIR ÖNÜNÜZDEN GEÇENLER VARDI"

Portakal şöyle konuştu, "Bölgenin valileri iki buçuk yıldır önünüzden geçenler vardı. Mobeselere takılıyorlardı. Şimdi ne oldu da görmeye başladınız. Bu soruyu hiçbir şey bilmeyen, bu milletle hiçbir şey paylaşmayan siyasetçilere soruyorum." diyerek sitem etti.

SEÇİMLERE DİKKAT ÇEKTİ

Olayların seçime kısa bir süre kala yaşanmasına da değinen Portakal, sözleri şu şekilde tamamladı: "Ne oldu da şimdi görülür oldu, neler değişiyor. Seçime 53-54 gün kala böyle mi davranılmak isteniliyor, sizlerin takdirine bırakıyorum ama bilmek istiyoruz."