Gündem
22 Tem 2016 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:24

Fatih Portakal'dan 'tutuklandı' iddialarına videolu yanıt!

Fox Haber spikeri Fatih Portakal kendisi hakkında çıkan "tutuklandı" haberleri üzerine sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yaptı.

FOX Ana haberin 'muhalif' anchormani Fatih Portakal ile ilgili bir haber bomba etkisi yarattı.

Fethullah Gülen'in darbe girişimi çerçevesinde Fatih Portakal da gözaltına alındı iddiası ortalığı karıştırdı. Önce tutuklandığı haberleri geldi. Ardından Fatih Portakal işin aslını twitter hesabından duyurdu ama o da kar etmedi.

Portakal 'Gözaltına alındım, tutuklandım gibi yazılmış edilmiş. Birileri çok istiyor belli ki! Ama sıkıntı yok merak etmeyin...' diye yazdı.

Portakal "gözaltına da alınmadım, tutuklandığım da gerçek değil" demek istemişti ama  sosyal medya ve haber ajansları bunu "tutuklanmadım, gözaltına alındım" dedi şeklinde anladı.

Fatih Portakal olayın ardından suskun kalmayı tercih etti. Twitter hesabından attığı son mesajda ise merakları gideremedi.

-Muhalif ruhta haberciyim. Ama duruşum her zaman omurgalı oldu. Rüzgara göre de eğilmedim. Demokrat yapım ile her zaman sorgulayacağım 




Kitap yazan Fatih Portakal "İthamları, iftiraları da yazıyorum. Okunası bir kitap olacak" mesajını da twitter hesabına not düştü.

Tüm bunlar Portakal'ın gözaltına alınıp serbest bırakıldığı algısını güçlendirdi.

Portakal sonunda sosyal medyadaki iddiaları yalanlamak için bir video ile yanıt verdi.

İşte o video ve dedikleri: