Gündem
19 Mar 2021 23:16 Son Güncelleme: 19 Mar 2021 23:22

Fatih Portakal’dan erken seçim iddiası

Andımız ve HDP’nin kapatılması ekseninde seçim değerlendirmesi yapan Fatih Portakal, "Seçim yaklaşıyor" ifadelerini kullandı…

FOX Haber’in eski sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son siyasi tartışmalar eksenin seçim değerlendirmesi yaptı.

Andımız tartışmasının diğer ittifakı bölmek için yapıldığını öne süren Portakal, “Ama HDP’yi kapatma hadisesi tüm planları etkiler. Şimdi mutlu olanlar bir anda mutsuz, morali bozulanlar bir anda umutlanabilir de... Kanaatimce seçim yaklaşıyor” dedi.

Fatih Portakal paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

‘’‘Andımız’, partiler arasında derin görüş faklılıklarını, ittifakların ise nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösterdi. Ortaklıkları bozabilecek bir konu. Ucube sistemin ortaya çıkan bir sonucu. Siyaset bunun nasıl mı üstünden gelir? Yaşayıp göreceğiz.

Ha! Bu arada Erdoğan ve Bahçeli’nin de bir araya geldikleri ziyaretlerinde bu konun konusulup, anlaşmaya varıldığını düşünüyorum. Benim ki bir tahmin sadece. Diğer ittifakı bölme taktiği. Eğer böyle ise ustaca bir hamle.

Ama HDP’yi kapatma hadisesi tüm planları etkiler. Şimdi mutlu olanlar bir anda mutsuz, morali bozulanlar bir anda umutlanabilir de... Kanaatimce seçim yaklaşıyor.’’