Gündem
15 Nis 2020 10:01 Son Güncelleme: 15 Nis 2020 10:41

Fatih Portakal'dan Erdoğan’a medya virüsü yanıtı! "Kovid 19 Fatih olarak..."

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'medya virüsleri' sözüne Fox Ana Haber sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal canlı yayında yanıt verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı "Ülkemiz sadece koronavirüsten değil, aynı zamanda bu medya ve siyaset virüslerinden de inşallah kurtulacaktır" sözleri, yeni bir tartışma başlattı.

Erdoğan'ın "Ülkemiz sadece koronavirüsten değil, aynı zamanda bu medya ve siyaset virüslerinden de inşallah kurtulacaktır" sözlerine tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bu kritik süreçte, Erdoğan'ın partili kimliğini bir kenara bırakması gerektiği çağrısı yaptı.

CHP'li Altay, ''Virüsün veremediği zararı Erdoğan, bu milleti bölmek ve ayrıştırmak ve kamplaştırmak kutuplaştırmak suretiyle kendisi bu millete veriyor'' dedi.

Erdoğan'ın 'medya virüsleri' sözüne Fox Ana Haber sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal canlı yayında yanıt verdi.

İşte Portakalın Erdoğan'a virüs cevabı;

'Medya ve siyaset virüsleri diyor Sayın Cumhurbaşkanı, böyle de bir virüs şekli üretti. Ben üstüme alınmadım, güldüğüme bakmayın, ben kendimi bir virüs ( Kovid 19 Fatih) olarak görmüyorum. Kendimi basın mensubu olarak görüyorum' dedi.

NE OLMUŞTU?
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Portakal hakkında, sosyal medyada yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadeler paylaştığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Fatih Portkal, Erdoğan'ın 'Tekâlif-i Milliye'ye atıfta bulunarak başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'yla halktan para istemesini eleştirmişti.

İşte Fatih Portkal'ın o paylaşımı:

Portakal sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "Tekalifi Milliye hatırlatılıp “zor günlerden geçiyoruz” denilerek mevduatı veya tasarrufu olanlardan para istenmesin bir de!" diye yazmıştı.