Medya
05 Oca 2022 19:38 Son Güncelleme: 06 Oca 2022 01:08

Fatih Portakal'dan dikkat çeken Nebati yorumu: "Berat Albayrak'ın farklı bir tarzı"

Gazeteci Fatih Portakal'dan Bakan Nureddin Nebati hakkında çarpıcı yorum geldi. Portakal, Bakan Nebati'yi eski Bakan Berat Albayrak'a benzetti. Portakal, "Geleceği nasıl olacak acaba" diye sordu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,   MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda yeni ekonomi modelini, "Biz ortodoks politikaları bir tarafa koyduk. Artık heterodoks politikalar var" sözleriyle anlattı. "Heterodoks" politikaların ne anlama geldiği tartışılırken, gazeteci Fatih Portakal'dan çarpıcı bir yorum geldi.

 Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Portakal, Bakan Nebati'yi eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a benzetti.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da damadı olan eski bakan Berat Albayrak'ın hep umut dağıtığını ve "burası önemli", "tünelin sonundaki ışık" vs gibi cümleler kurduğunu belirten Fatih Portakal, Bakan Nebati'nin de; "kıpır kıpır", "gözelerindeki ışık", "heterodoks" vs. dediğini aktardı. Portakal, "Geleceği nasıl olacak acaba?" diye sordu.

 Fatih Portakal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 "Hadi hayırlısı! Bu bakan damat #BeratAlbayrak’ın farklı bir tarzı. O da hep umut dağıtırdı; burası önemli,tünelin sonundaki ışık,şöyle böyle... @NureddinNebati de; kıpır kıpır, gözlerde ışık, heterodoks şöyle böyle…Geleceği nasıl olacak acaba?"