Gündem
19 Haz 2023 20:56 Son Güncelleme: 19 Haz 2023 21:53

Fatih Portakal'dan CHP'li Faik Öztrak'ın yerel seçimle ilgili sözlerine tepki: İnsanları uyutuyorlar

Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'deki haber bülteninde CHP yönetimine yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Portakal son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın yerel seçimlerle ilgili sözlerine tepki gösterdi. Portakal, "Hangi dünyada yaşıyor Faik Bey çok merak ediyorum. Bu nasıl bir özgüvendir. Hem seçim kaybediyorsunuz hem özür de dilemiyorsunuz. İnsanlara tamamen bir palavra, hayal satıyor. Kocaman bir yalan. İnsanları uyutuyorlar sadece." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamalara, Fatih Portakal Sözcü TV'deki canlı yayında tepki gösterdi. Öztrak ve CHP yönetimini eleştiren Portakal, "Faik Öztrak'ın tarihe geçecek bir sözü var. 'Önümüzdeki yerel seçimler Erdoğan hükümetinden kurtulmak için önemli bir fırsattır. Seçimlerde onları uğratacağımız büyük hezimet bunun önünü açacaktır.' Hangi dünyada yaşıyor Faik Bey çok merak ediyorum." dedi.

"HAYALİN DE ÖTESİNDE"

Fatih Portakal şu ifadeleri kullandı: "Bu nasıl bir özgüvendir. Hem seçim kaybediyorsunuz hem özür de dilemiyorsunuz. İnsanlara tamamen bir palavra, hayal satıyor. Hayalin de ötesinde. Nasıl yapacaksınız bunu yol haritası var mı sizde? Yalan kocaman bir yalan. İnsanları uyutuyorlar sadece. Bunu söylediğim zaman da bana kızıyorlar. Ben zekamla niye dalga geçireyim. Faik Bey zekamla neden dalga geçsin? Ben olsam Kılıçdaroğlu'nun yerinde
bu kişiyi de görevden alırım."