Gündem
26 Mar 2019 17:21 Son Güncelleme: 26 Mar 2019 17:29

Fatih Portakal'dan Bakan Pakdemirli'ye sert çıkış!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli muhalefet partilerine yönelik olarak “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz” demişti.

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, muhalefet partilerine yönelik olarak “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz” diyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye 'FETÖ'den tutuklu bulunan ağabeyi Mehmet Pakdemirli'yi hatırlatarak  "Kötü söz sahibine aittirin çok ötesinde bir hadsizlik. Acaba ağabeyiniz kime oy verecek sayın Pakdemirli?" diye sordu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, dün, Amasya’da düzenlenen mitingde partililere  “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz” diye seslendi. 

Fox TV Ana Haber sunucusu Portakal, sosyal medya hesabından Bakan Pakdemirli'nin bu sözlerine tepki gösterdi.

Portakal, Twitter hesabından Bakan Pakdemirli'yi etiketleyerek, "Kötü söz sahibine aittirin çok ötesinde bir hadsizlik. Ben, sandıkta sizin gibi çirkin üslupta olanlara oy vermeyecek olan yurttaşlardanım. Bilin istedim" ifadelerini kullandı.

Portakal, Bakan Pakdemirli'ye 'FETÖ'den tutuklu bulunan ağabeyi Mehmet Pakdemirli'yi hatırlatarak "Suçun şahsiliğini hatırlatarak. Acaba... FETÖ'den tutuklu yargılanan ağabeyiniz kime oy verecek sayın Bakan Pakdemirli? Birinci derece yakını bu durumdayken böyle cümleler kurabilmek de cesaret ister. Yaradana havale ediyorum bu yapıda insanları" dedi.