Fatih Portakal’dan asgari ücret sürprizi! ‘Hükümetten aldığım bilgilere göre…’

Tüm gözler emekli ve memur zammına çevrilmişken asgari ücretliler de Temmuz ayında yapılacak iyileştirmeyi bekliyor! 2023 Temmuz asgari ücret zammı kadar olacak? 2023'ün başında yapılan zam sonrası asgari ücret 8 bin 506 liraya yükselmişti. Gazeteci Fatih Portakal, dün akşamki programında yeni asgari ücret hakkında kulis bilgisini paylaştı.

Fatih Portakal’dan asgari ücret sürprizi! ‘Hükümetten aldığım bilgilere göre…’ - Sayfa 1

Asgari ücret, emekli ve memur zammıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Peki 2023 Temmuz asgari ücret zammı ne kadar olacak?

122
Fatih Portakal’dan asgari ücret sürprizi! ‘Hükümetten aldığım bilgilere göre…’ - Sayfa 2

Sözcü TV'de ana haber bülteni sunan Fatih Portakal, enflasyonun düşmesi sonrası zamların şimdiden eridiğini ifade etti ve milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret zammı hakkında da rakam verdi.

222
Fatih Portakal’dan asgari ücret sürprizi! ‘Hükümetten aldığım bilgilere göre…’ - Sayfa 3

ASGARİ ÜCRET ZAMMI HAKKINDA YENİ İDDİA!

Bekarı, genci, yaşlısı, evlisi... Herkes asgari ücret zammını merak ediyor! Son senelerde artan enflasyon nedeniyle asgari ücret yılda iki kez yapılıyor. 2023 Temmuz'da da asgari ücrete güncelleme yapılacak.

322
Fatih Portakal’dan asgari ücret sürprizi! ‘Hükümetten aldığım bilgilere göre…’ - Sayfa 4

17 AYIN EN DÜŞÜK ENFLASYONU

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mayıs ayı enflasyon rakamlarını dün açıkladı. Daha önce yaptığı açıklamada Mayıs TÜFE hesabında "sıfır fiyat" yöntemini uygulanacağı bildiren TÜİK, TÜFE verisinin Mayıs’ta aylık yüzde 0,04 arttığını açıkladı.

422