Medya
03 Mayıs 2021 19:09 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2021 01:16

Fatih Portakal fena yakalandı! Sosyal medyadan tepki yağdı…

Tam kapanma kararı alınmadan önce yeterli önlem alınmadığını söyleyen Fatih Portakal’ın, yaklaşık 20 kişiyle doğum günü partisi düzenlemesi tepki çekti.

Türkiye, 17 gün sürecek tam kapanmaya geçtiğimiz cuma günü başladı.

Yollar, sokaklar önemli ölçüde boş kalırken, nüfus yoğunluğunun olduğu yerler genellikle yazlık bölgeler oldu.

Tweet atmıştı, parti verdi

İçişleri Bakanlığı, tam kapanmada denetimlerini sıklaştırırken; kurallara uymayanlar yine sosyal medyada boy göstermeye başladı.

26 Nisan 2021’de “Aylardır Türk Tabipler Birliği’nin istediği tam kapanma geldi. Uygulanabilirse sonuç iyi olacaktır. Soru şu; iktidar bu süre boyunca evlerde yurttaşları mağdur etmeden ve kendi de uyarak planlamasını sürdürebilir şekilde yaptı mı? Umarım bu kez eline yüzüne bulaştırmaz. Pratiği göreceğiz.” şeklinde tweet atan Fatih Portakal, doğum günü partisi düzenlendi.

Birçok kullanıcı tepki gösterdi

Tam kapanma kararı alınmadan önce ‘yeterli önlem alınmadığını’ öne sürerek hükümeti eleştiren, kararın ardından da rotasını Marmaris’e çeviren Portakal, burada kalabalık arkadaş grubuyla eğlendi, bu anları da bir fotoğrafladı.

Fatih Portakal’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraf tepki gördü.

Henüz açıklama yok

Birçok kullanıcı, tam kapanma uygulamasının yapıldığı şu günlerde yaklaşık 20 arkadaşıyla maske ve mesafe kuralına uymadan parti veren Portakal’a, birkaç gün önce attığı tweet’ini sordu.

Portakal’dan konuyla ilgili herhangi bir paylaşım henüz gelmedi.