Gündem
30 Mar 2023 00:37 Son Güncelleme: 30 Mar 2023 00:40

Fatih Erbakan'dan çok konuşulacak İnce açıklaması! "Cumhur İttifakı'nın kazanmasına yol açabilir"

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan tv100 canlı yayınında İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığı için bir değerlendirmede bulundu. Erbakan, "İnce'nin ittifaka katılmaması seçimleri ikinci tura kalmasına da sağlayabilir ilk turda Cumhur İttifakı'nın kazanmasına da yol açabilir." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, tv100'ün ilgiyle izlenen Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

 Candaş Tolga Işık'ın "Seçimlerin ikince tura kalma ihtimali ne sizce?" sorusunu yanıtlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan şu ifadeleri kullandı: "Muharrem İnce, kendisi devam edecek gibi gözüküyor. Bu aslında Millet İttifakı açısından bir kayıp. Muharrem İnce'nin ittifaka katılmaması seçimleri ikinci tura kalmasına da sağlayabilir ilk turda Cumhur İttifakı'nın kazanmasına da yol açabilir."

"MİLLET İTTİFAKI'NDAN İNCE'YE CİDDİ TEPKİLER VAR"

"Millet İttifakı'ndan kendisine ciddi tepkiler var. İnce Millet İttifakı'ndan büyük oranda oy alacak ve Millet İttifakı için bir dezavantaj olacak. İnce'nin ittifaka katılmamasını Cumhur İttifakı açısından daha avantajlı görüyorum. Çok zannetmiyorum AK Parti'den İnce'ye oy geçişkenliği olacağını."