Gündem
02 Eyl 2012 14:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:05

FATİH BELEDİYESİ BASIN DANIŞMANLIĞINA HANGİ TECRÜBELİ İSİM GETİRİLDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

İstanbul medyasının deneyimli ismi gazeteci ve televizyoncusu Fatih Belediye Başkanlığı basın danışmanı oldu

İstanbul medyasının deneyimli ismi gazeteci ve televizyoncu Yüksel Göktürk, Fatih Belediyesi Basın danışmanlığı görevine getirildi.

Mesleğe 19 yıl önce Tercüman Gazetesi’nde başlayan Yüksel Göktürk, Türkiye, Vatan ve Sabah gazetelerinde uzun yıllar muhabir olarak görev yaptı. Göktürk ayrıca, yayın koordinatörü olarak başladığı televizyon dünyasında editör, koordinatör ve yapımcı olarak birçok televizyon programına imza attı.

Son olarak Kanaltürk’te görev yapan Göktürk, bir süre önce TRT Haber’de yayınlanan ‘Büyük Takip’ isimli haber programında koordinatör, editör olarak görev yapmış, yine aynı kanalda ‘Faili Meçhul’ isimli haber belgesel programının yapımcılığını ve koordinatörlüğünü üslenmişti.

İstanbul medyasında, renkli kişiliği yanısıra değişik hobileriyle de tanınan Göktürk, çeşitli dönemlerde siyasi isimlere danışmanlıkta yaptı. İstanbul’un birçok tarihi mekanları bünyesinde barındıran Fatih ilçesine, çok yönlü özellikleriyle katkı sağlayacak olan Göktürk’ün, önümüzdeki günlerde çok ses getirecek bir kitap çalışması içerisinde olduğu da gelen duyumlar arasında. Aktif olarak sosyal sorumluluk projelerinde de görev alan Göktürk, gazetecilerin özlük haklarının kazanımı konusunda yaptığı mücadeleyle tanınıyor. 

Yıllar önce hobi olarak başladığı ‘şifalı bitkiler’e gönül veren Yüksel Göktürk halen bitkisel ürünlerin satıldığı işyerinin işletmeciliğini de yapıyor.

MEDYARADAR/ÖZEL