Gündem
10 Ara 2023 14:20 Son Güncelleme: 10 Ara 2023 14:23

Fatih Altaylı’nın o karesi ortalığı karıştırdı! ‘Bakan, umurumda değil diyor…’

İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG, sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu. Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile yuvarlak masada poz vermesi gündem oldu.

Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile birlikte yemek yemesi gündem oldu.

Yemek masasında çekilen kare sonrası Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan Gülben Ergen'in 'Boşu Boşuna' şarkısına atıf yaparken Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu da tepki gösterdi.

KILIÇASLAN VE HAŞMET BABAOĞLU'NDAN FATİH ALTAYLI TEPKİSİ!

Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu sosyal medyadan tepkisini dile getirirken, 'Bıktık, ama ne halleri varsa görsünler' ifadesini kullandı.

Tartışmalar ve eleştirilerin ardından gazeteci Fatih Altaylı, Twitter'da TT listesinde yer aldı.

'BAKAN MÜCADELENİZ UMRUMDA DEĞİL DİYOR'

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan da ilgili haberi alıntılayarak şu notu düştü:

‘Boşuna boşuna ah boşu boşuna diye bir şarkı hatırlıyorum. Hepsini geçtim de Fatih Altaylı ile buluşmak nedir? Sizin hassasiyetiniz kavganız mücadeleniz umrumda bile değil demiyorsa ne diyor bize Turizm Bakanı.’

İşte o paylaşım…

 

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG, sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu.